E.a. Pimentų lapų (Bay leaf)



Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
10 ml14.00 Eur


Pimentų lapų ((Pimenta Racemosa) laurų, Bay leaf, Bay oil) gaivaus, salsvo, prieskoninio kvapo vidutinio tirštumo eterinis aliejus, kuris pasižymi antiseptinėmis, antispazminėmis, antineuralginėmis, skausmą mažinančiomis savybėmis. Turi sutraukiantį, raminantį, didinantį kraujavimą, skatinantį tulžies ir prakaito išsiskyrimą, gerinantį virškinimą poveikį. Dažnai naudojamas išoriškai nuo plaukų slinkimo. Puikiai tinka kvėpavimo sistemai.

Rekomenduojamas esant peršalimams, raumenų, neuralginiams skausmams, kraujotakos sutrikimams, diarėjai, skalpo ir plaukų slinkimo problemoms spręsti. Naudojamas esant patempimams ar sumušimams.

Mažas kiekis aktyvina, o didelis kiekis ramina. Turi šildantį efektą. 

Sakoma, kad didina pasitikėjimą savimi, drąsą ir įžvalgą. 

Masažui puikiai dera su rožių ir kadagių uogų eteriniais aliejais. 

 

Dirginantis, todėl būtina imtis atsargumo priemonių. 

Nenaudoti nėštumo metu!!!

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.