Himalajų druskos lempos



Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
2-3 kg18.00 Eur
4-6 kg25.00 Eur
9-10 kg35.00 Eur


Prieš 40-50 milijonų metų, susidūrus dviem žemynų plokštėms susidarė Himalajai. Prieš tai šiame regione buvo didelė jūra Tetija. Džiūstant šiai „palaidotai“ jūrai nusėdo druskos. Kadangi druskos klodai milijonus metų buvo saugomi išsilydžiusių uolienų sluoksnio, tai jie neužteršti šiuolaikiniais teršalais. Himalajų druska visiškai švari ir natūralios kilmės. Ją išgaunant nenaudojami jokie chemikalai, priešingai nei kitos druskos, ji kasama požeminėse kasyklose rankomis ir apdorojama akmenimis. Himalajų druska neturi jokių konservantų ar priedų.
Gydytojai pritaria, kad Himalajų druska yra švariausia planetoje ir naudinga sveikatai.
Milijonus metų žemės paviršiaus slėgti druskos kristalai yra tobuliausios geometrinės struktūros. Jie labai dera su mūsų kūno vidne veikla, nes Himalajų druskos kristalai yra beveik identiški elementų, kurie randami žmogaus organizme, rinkiniui: yra 84 mikroelementai iš galimų 92 ir jų santykis toks pats kaip mūsų kraujyje.
Himalajų druska gali būti naudojama pasigaminti mineraliniam vandeniui, tiesiog ištirpinant nedidelį kiekį šaltinio ar išvalytame vandenyje; ištirpinama karštame vandenyje vonioje – ne tik malonu, bet ir sveika; sumaišius su eteriniais aliejais, pasigaminti prabangų šveitiklį; taip pat valgiui. Ir bet kuris iš šių druskos naudojimo būdų padeda išlaikyti natūralią kūno pusiausvyrą.
Iš Himalajų druskos gaminamos lempos. Himalajų druskos lempos sukuria neigiamo krūvio jonus ore. Tarša ir elektros įrenginiai sukuria teigiamo krūvio jonus, kurie įtakoja oro kokybę ir gali būti žalingi mūsų sveikatai. Naudodami Himalajų druskos lempas galite pakeisti neigiamų jonų krūvį savo aplinkoje ir išvengti psichinės ir fizinės „elektros smogo“ žalos. Neigiami jonai susiriša su teigiamais ir juos neutralizuoja. Neigiami jonai susijungę su teršalais ore tampa sunkūs ir nukrenta ant žemės, taip mes jų nebegalime įkvėpti.
Palyginimui: neigiamo krūvio jonų ore prie jūros ar krioklių yra iki 10000 kubiniame metre, o mieste piko valandomis vos 100 neigiamų jonų kubiniame metre oro.
Himalajų druskos lempos daro teigiamą poveikį sergantiems astma ir alergijomis. Taipogi buvo atlikti testai su Himalajų druskų lempomis. Tirti hiperaktyvūs vaikai, vaikai su miego ir dėmesio koncentracijos sutrikimais. Po pirmos savaitės simptomai ryškiai susilpnėjo, o pašalinus lempą vėl grįžo į pradinę būseną.
Yra teigiama, kad šių lempų naudojimas ne tik palengvina mokymąsi, pagerina protinius sugebėjimus , bet ir atneša gerovę į namus.
Lempų spalva sukuria jaukią, šiltą ir ramią aplinką.
Hendel ir Ferreira knygoje "Water&Salt" yra teigiama, kad dėl Himalajų druskos lempų išskiriamų neigiamų jonų pagerėja imunitetas, budrumas, dėmesingumas, darbo produktyvumas, padidėja plaučių tūris ir atsparumas peršalimams ir virusams. Taipogi palengvina sinusų – migreninius galvos skausmus, alergines būsenas, kas įtakoja retesnius astmos priepuolius.
Neigiami jonai greitina nudegimų gyjimą, įtakoja seratonino lygį kraujyje, stabilizuoja alfa ritmus, teigiamai įtakoja mūsų reakcijas į jutiminius dirgiklius.
 
Kiekviena lempa yra unikali, nes tai rankų darbas. Ji teikia mums daug naudos ir labai gražiai atrodo!!!

Kuo ilgiau laikysite lempą įjungtą, tuo labiau ji įkais ir geriau valys orą.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.