Makadamijų aliejus



Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
50 ml3.00 Eur


Makadamijos riešutų aliejus lengvai įsigeria į odą, ją drėkina, lygina raukšleles. Jame gausu baltymų ir vitamino E.

Šis aliejus yra turtingas palmitoleino rūgšties, kuri savo savybėmis yra artima žmogaus odos išskiriamiems riebalams (sebumui), šaltinis. Todėl jis plačiai naudojamas kosmetikoje. Makadamijų aliejus pasižymi universalumu: jis puikiai tinka tiek odos priežiūrai, tiek masažams. Odą veikia kaip natūrali priešuždegiminė priemonė, padeda šalinti toksinus. Makadamijos riešutų aliejus pasižymi ir gydomosiomis, regeneruojančiomis savybėmis, mažina nedidelius randus, skatina žaizdelių gijimą.

Kaip kosmetikos priemonė naudojamas brandžiai odai, stiprina plaukus, puikiai maitina ir atjauniną odą, naudojamas išsiplėtusių kraujagyslių, strijų ir celiulito profilaktikai, tinkamas jautriai odai.

Poveikis: gerina kraujotaką; stabdo senėjimo procesus, stiprina odos apsauginį lipidų sluoksnį; drėkina, minkština, suteikia odai elastingumo, saugo nuo išdžiūvimo; naudojamas strijų, celiulito profilaktikai.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.