Tepalas Kesri Marham



Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
40 g10.00 Eur
4 vnt35.00 Eur


Nuo 1957m žinomas kaip stebuklingas ajurvedinis tepalas Indijoje. 

Tai pirmasis teplas ajurvedos istorijoje, kuris suteikia palengvėjimą nuo 120-ties negalavimų.

Šiandieninio žmogaus gyvenimas yra neatsiejamas nuo technologijų ir chemikalų. Chemikalai patenka į mūsų venas ir arterijas ir sudaro neįtikėtiną ligų tinklą. Dažniausia ligų ir skausmo priežastis pagal ajurvedą yra vėjas (oras, Vata). Vėjas paveiktas cheminių medžiagų užpildo mūsų ištuštėjusias venas ir žmogus tampa Vėjo (Vata) susirgimų auka. Vata disharmonija sukelia 80 ligų. Šios ligos tai reumatiniai susirgimai, o dažniausiai vadiname nugaros, sąnarių, pečių, riešo ar kitais skausmais, sąnarių sustingimu. Ir šie skausmai su laiku tampa vis sunkiau pakeliami.

Reumatoidinis artritas yra viena sunkiausių sąnarių ligų. Jos priežastimi gali būti sunki emocinė, fizinė trauma, stiprūs medikamentai ar infekcija. Tik ajurvedoje yra vaistas nuo šios ligos, kuris vartojamas išoriškai. Kesri Marham dėka kraujas ir gyvybinės jėgos gali laisvai tekėti ir cirkuliuoti ir taip pašalinami kamščiai, susikaupusios nuosėdos ir žmogus išlaisvinamas nuo kankinančių sąnarių ligų. 

Kesri Marham naudojamas:

• nuo įvairių skausmų, ypatingai nuo sąnarių ligų sukeltų;

• nuo dantų, dantenų ir gerklės skausmo;

• labai efektyvus gydant egzemą ir kitas odos ligas;

• ramina astminį kosulį ir valo plaučius;

• nuo galvos skausmo;

• ramina ir gaivina vabzdžių įgėlimus;

• gydo ir minkština suskilusią kulnų, pėdų ir delnų.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.