Ricinos aliejus



Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
50 ml - šiuo metu neturime2.00 Eur
ekologiškas 50 ml5.00 Eur


Ricinos aliejus medicinai ir  kaip natūrali palukų ir odos priežiūros priemonė naudojamas nuo neatmenamų laikų. Jame gausu vitamino E ir nepakeičiamų riebalų rūgščių, kurios yra būtinos sveikiems plaukams ir odai. Grynas šalto spaudimo ricinos aliejus yra beskonis ir bekvapis. Jis gali būti labai tirštas ir klampus, todėl dažnai rekomenduojama jį maišyti su kitais aliejais. Jis puikiai tinka ne tik galvos plaukams, bet ir blakstienoms ar antakiams.

Ricinos aliejaus savybės:

  • Skatina plaukų augimą
  • Puikus plaukų ir galvos odos minkštiklis ir drėkiklis
  • Saugo nuo plaukų slinkimo
  • Gydo spuogus
  • Gydo odos pažeidimus, nudegimus saulėje
  • Lygina nedidelius randelius ir veido raukšleles
  • Turi antigrybelinį, antivirusinį ir antibakterinį poveikį, todėl tai veiksminga priemonė gydant galvos infekcijas, pavyzdžiui grybelius. 

 

Kaip naudoti

Veido odos gražinimui nedidelį kiekį ricinų aliejaus įmasažuoti pagal veido linijas. Palikti kelioms valandoms aliejaus perteklių ant veido. Po to likutį aliejaus nuvalyti servetėle. Po mėnesio pagerės veido odos spalva, sumažės raukšlės. Šis aliejus gali kimšti poras, todėl reikėtų atlikti veido pilingą. Šis aliejus gali sausinti odą. Dėl to šios procedūros atlikimui galima jį skiesti su kitu baziniu aliejumi. 

Sausos odos priežiūrai rekomenduojama 10 proc ricinos aliejaus, riebios 30 proc ricinos aliejaus mišinyje.  

Spuoguotai, inkštiruotai odai siūloma veidą uždengti drėgnu šiltu rankšluosčiu, kad atsivertų poros. Įmasažuoti nedidelį kiekš ricinos aliejaus ir palikti per naktį. Procedūrą kartoti kasdien 1-2 savaites. Jei oda per daug sausėja maišyti su kitais baziniais aliejais jau minėtu santykiu. 

Paakių odai siūloma pakaitinti šaukštelį karštam vandeny, patepti jį ricinų aliejumi ir kai šaukštelis bus pakankamai geros temperatūros, kad nenudeginti odos, priglausti jį prie paakių odos ir pamasažuoti, likutį švelniai įtrinti pirštų galais. Tai padės sumažinti esamas raukšleles.

Jei slenka plaukai ricinų aliejumi įtrinti galvos odą, pamasažuoti ir palikti kelioms valandoms ar nakčiai. Procedūrą atlikti 2 kartus per savaitę. Plaukų stiprinimui, daryti kaukę plaukams su ricinos ir lengvesnio aliejaus mišiniu, palikti kelioms valandoms ir išplauti. 
Kasdien patepkite blakstienas ricinų aliejumi ir po 2 savaičių matysite efektą. 

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.