Higieninis liežuvio valiklis







Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
nerūdijančio plieno2.00 Eur
varinis4.00 Eur


Liežuvio valymas - burnos ertmės priežiūros priemonė - žinomas nuo seniausių laikų. Sidabriniai, auksiniai, mediniai liežuvio valikliai buvo naudojami jau Senovės Egipte, Romoje, Indijoje. Prižiūrėti burnos ertmę, naudojant valiklius, rekomendavo ir Antikos medicinos tėvas Hipokratas.

Naudojant liežuvio valiklį kasdien kartu su liežuvio apnašomis pašalinami toksinai ir kenksmingi mikroorganizmai. Nuvalius liežuvio apnašas pagerėja skonio receptorių funkcija, seilių išsiskyrimas ir sudėtis, geriau veikia skrandis, žarnynas, pilniau įsisavinamas maistas. Masažuojami liežuvyje esantys aktyvieji organizmo taškai, todėl pagerėja bendra savijauta, širdies ir kitų organų veikla.

Tai puiki profilaktinė ir papildoma priemonė nuo burnos ertmės ligų - karieso, parodantozės, gingvito, stomatito, Candida albicans ir kt. Sergant ant liežuvio išsiskiria daugiau toksinų, todėl labai naudinga jį nuvalyti. Veido oda tampa akivaizdžiai gaivesnė, lygesnė ir sveikesnė.

Naudojimas: lenkta valiklio briauna nubraukite nuo liežuvio apnašas. Pakartokite tai keletą kartų, kol liežuvis taps švarus. Išskalaukite burną vandeniu, valiklį nuplaukite.

Rekomenduoja odontologai ir higienistai.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.