Losjonas PIRŠTINĖS BUTELYJE





Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
60 ml - šiuo metu neturime8.00 Eur
100 ml11.00 Eur


 
 
Įprasti drėkinamieji losjonai yra skirti sudrėkinti išsausėjusią odą dirbtiniais drėkikliais, bet jie pašalinami kiekvieną kart kai jūs ką nors liečiate ar plaunatės rankas.
Ar bandėte kada nebenaudoti kasdieninių drėkiklių? Turėjote pastebėti, kad oda tapo sausesnė nei prieš pradedant vartoti dirbtinius drėkiklius.
Tam, kad iš tiesų pagerinti sausos odos būklę, drėgmę reikėtų išlaikyti odos paviršiuje ilgiau nei kelias minutes, kad ji prasiskverbtų pro antrąjį odos sluoksnį. Bet realybė yra ta kad tik natūrali odos drėgmė gali tai pasiekti ir ilgam laikui išspręsti sausos odos problemą.
Geriausias sprendimas – padėti odai pačiai pagaminti daugiau drėgmės.
Priešingai nei dirbtiniai drėkikliai „Pirštinės butelyje“ apsauginis losjonas, susirišdamas su išorinio sluoksnio ląstelėmis, pavirsta tarsi nematomomis pirštinėmis. Šios „nematomos pirštinės“ apsaugo odą nuo drėgmę „vagiančių“ dirgiklių ir tuo pačiu sulaiko viduje natūralią odos drėgmę. Taip ilgą laiką odoje išsaugoma kokybiška drėgmė, ko neįmanoma pasiekti dirbtiniais drėkikliais.
Daugybė buityje ir darbe naudojamų chemikalų, netgi kosmetika ir kvepalai, įsiskverbia į odą ir sukelia sausumą, skilinėjimą ar kitas odos ligas. Kasdieniai darbai, užsiėmimai, net pramogos vis labiau sausina ir pažeidžia odą.
Kiekvieną kartą kai jūs turėtumėte mūvėti pirštines, bet negalite arba nenorite, nes jos taip pat dirgina ir sausina odą, naudokite „Pirštines butelyje“.
„Pirštinės butelyje“ išlieka veiksmingos 4 valandas ir daugiau, kol natūraliai pasišalina kartu su negyvomis odos ląstelėmis.
„Pirštinės butelyje“ rekomenduojamos:
·        Sausos odos priežiūrai
·        Sausos odos drėkinimui
·        Pagerinti sausos ir perštinčios odos būklei
·        Spręsti kitoms sausos odos problemoms
·        Efektyvesniam odos gydymui
·        Sudrėkinti suskilinėjusią odą iš vidaus.
 
Kaip jos veikia?
 
Išorinis odos sluoksnis, sudarytas iš negyvų odos ląstelių, saugo gilesnius odos sluoksnius, todėl turi būti drėgnas. Tam, kad išsaugotų drėgmę, oda išskiria natūralius aliejus. Šie aliejai užtveria kelią, kad įvairūs dirgikliai nepatektų į gilesnius odos sluoksnius. Pastovus plovimas muilu, salytis su įvairiais cheminiais produktais, gali pašalinti natūralius odos aliejus. Kai oda jų netenka, drėgmė greitai pasišalina iš išorinio odos sluoksnio ir tampa sausa, pažeidžiama ir perštinti. Dar blogiau – gilesnieji odos sluoksniai tampa pažeidžiami įvairių skalbiklių, valiklių, prausiklių, dažų, ir kitų cheminių produktų naudojamų buityje ir darbe. Oda ima skilinėti ir pleišėti.
Odos ir rankų losjonai tik pakeičia natūralius aliejus dirbtinais. Tai suteikia trumpalaikį palengvėjimą, bet mažai tepagerina odos būklę.
„Pirštinės butelyje“ – apsauginis losjonas, kuris susiriša su išoriniu odos sluokniu ir „užrakina“ drėgmę, bei natūralius aliejus odoje.
„Pirštinės butelyje“ greitai įsigeria, nenusiplauna, neriebus, nelipnus, be kvapų, nealergizuoja, visiškai saugus ir nenuodingas.
 
Kas turėtų naudoti „Pirštines butelyje“
 
Plaukikai, mėgstantys pasimėgauti baseinu ir kiti žmonės, kurie jautrūs chloruotam vandeniui.
Sodininkai, daržininkai ir kiti turintys alergijų augalams ir cheminiams produktams, kurie naudojami jų priežiūrai.
Medicinos įstaigų darbuotojai, nes jų aplinkoje yra naudojama labai daug chemikalų, infekcijų židinių, pastoviai dėvimos latexo ir guminės pirštinės, ir ypatingai dažnai plaunamos rankos antimikrobiniais preparatais.
Būnantys daug laiko atvirame ore ir kenčiantys nuo pastovaus vėjo, drėgmės, saulės ir šalčio poveikio, bei norintys atstatyti veido odos drėgmę – losjonas nematomas, tinka kaip makiažo pagrindas.
Grožio salonų darbuotojai, dirbantys su daugybe įvairių dažų, acetonų, kosmetikos ir kitų cheminių preparatų.
Tie kuriuos vargina suskilusi lūpa. Jie žino, kad plyšus apatinei lūpai ją sugydyti yra labai sunku ir užtrunka ilgai, su šiuo losjonu greitai įveiksite šį skausmingą nemalonumą.
Turintys sausą, jautrią rankų ir kūno odą, alergiški audiniams, skalbikliams ir kitoms cheminėms priemonėms naudojamoms buityje. Atplyšus odelėms aplink nagus, išsausėjusioms alkūnėms ir sausai padų odai bei suskilinėjusiems kulnams. Taipogi tie, kurių oda reaguoja į skutimą, depiliaciją ir plaukeliai turi polinkį įaugti į odą.
Kenčiantys nuo egzemos, psoriazės, kontaktinių dermatitų, pūlingų spuogų, nes saugo nuo dirgiklių ir išorinių infekcijų.

 

Apsauginis losjonas – geriausias būdas išgydyti sausą odą
 
Žvarbus šaltis žiemos mėnesiais užkrauna sunkią naštą mūsų odai. Ne tik šaltas oras, bet ir sumažėjusi drėgmė mūsų aplinkoje dėl šildymo, niokoja odos galimbes išlaikyti drėgmę.
Išorinis odos sluoksnis yra sudarytas iš negyvų odos ląstelių, natūralių aliejų ir lipidų (riebalų). Jis apsaugo gilesnius odos sluoksnius nuo dirgiklių ir toksinų. Sausa, niežtinti oda – tai natūralus pranešimas, kad jūsų oda neteko apsauginio sluoksnio.
Sausos odos būklę dar labiau pablogina pastovus muilų ir prausiklių, kurių sudėtyje yra dažiklių, aromatizatorių, antibakterinių ir kitų sudedamųjų dalių, vartojimas.
Įprastinis sausos odos gydymas – kremas ar losjonas su drėkikliais, kurie turėtų atstoti prarastą odos drėgmę ir natūralius aliejus. Naujausi tyrimai atskleidė, kad tai gali būti klaidinga žinutė odai. Kasdienis drėkinamųjų losjonų naudojimas skatina odą gaminti vis mažiau drėgmės po išoriniu odos sluoksniu – ten kur labiausiai reikia. Tada odą gydyti sunkiau.
Apsauginis losjonas puikiai tinka sausai, perštinčiai odai, nes susiriša su išoriniu odos sluoksniu ir atstato apsauginį barjerą, išlaikydamas dirgklius „lauke“, o drėgmę ir nat.aliejus „viduje“.
Išsausėjus, suskirdus odai gali išryškėti uždegiminiai procesai. Tokią odą reikia gydyti drėkinamaisiais losjonais ir vaistais. Tačiau naudodami apsauginį losjoną jūs išvengsite papildomo vizito pas gydytoją, vaistų vartojimo, o rankų oda bus švelni ir lygi.
 

 

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.