Vynuogių kauliukų aliejus



Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
50 ml2.00 Eur
250 ml7.00 Eur


Vynuogių kauliukų aliejus kosmetikoje naudojamas pažeistiems, streso paveiktiems audiniams. Turi atjauninačių ir atstatančių savybių, kurios leidžia kontroliuoti odos drėgmę. Šis aliejus padės atstatyti epitelio ir nervinių ląstelių struktūrą, nes veikia ląstelių membraną. Ypatingai efektyvus odos aplink akis atstatymui.
Naudojamas kaip viso kūno odos drėkiklis, žinoma jo savybė daryti strijas mažiau pastebimas. Lengvas, gerai susigeriantis aliejus naudojamas aromaterapijoje kaip bazinis aliejus.
Apie 88% aliejaus sudaro nesočiosios riebiosios rūgštys, iš jš ų net 68% linolio rūgštis. Rūgštys palaiko ląstelių natūralią drėgmę, neleidžia odai raukšlėtis. Turi stiprų antioksidacinį poveikį. Atkuria nualintos, nugairintos odos, saulės išdžiovintos ir sugrubusios odos būklę.
Gali būti naudojamas kaip drėkiklis po skutimosi. Jei tepsite pėdas kiekvieną rytą, išvengsite daugelio pėdų problemų, tokių kaip niežėjimas, suskilusi atgrubusi oda, nemalonus kvapas.
Aliejus naudojamas grynas arba kaip kosmetinių gaminių priedas. Galima naudoti makijažui nuo veido odos valyti, masažui.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.