Saldžiųjų migdolų aliejus



Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
50 ml2.00 Eur
250 ml6.00 Eur
1 l21.00 Eur


Migdolų aliejus yra šviesiai geltonos spalvos, spaudžiamas iš migdolų riešutų branduolių. Migdolų aliejus - tai vitamino E šaltinis, be to, jame yra naudingų mineralų, tokių kaip magnis ir kalcis. Migdolų aliejus plačiai naudojamas grožio ir sveikatos reikmėms. Pasižymi ypatingomis odos minkštinimo bei drėkinimo savybėmis, tinka visų tipų odai, padeda nuraminti sudirgintą odą, malšina uždegimus, niežėjimą, todėl ypač rekomenduojamas išsausėjusiai ar sudirgusiai odai.

Saldžiųjų migdolų aliejus naudojamas odai pagerina veido spalvą ir suteikia jai švytėjimą, giliai drėkina, ramina sudirgintą odą, uždegimus, niežėjimą, atitolina senėjimo procesus, maitina odą, ji tampa lygi ir minkšta.
Taip pat šis aliejus maitina plaukus ir minkština plaukų galiukus, leidžia plaukams augti ilgiems, stipriems ir storiems, stabdo plaukų slinkimą.
Migdolų aliejus yra plačiai naudojamas kūno masažams. Aliejus yra lengvai absorbuojamas ir tarnauja kaip puikus minkštiklis, natūralus drėkiklis, neleidžiantis odai prarasti drėgmės bei padedantis išsausėjusiai odai atkurti drėgmę. Kadangi aliejus neprasiskverbia į odą pernelyg greitai, jis yra puikus masažo aliejus, leidžiantis atlikti gerą kokybišką masažą.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.