Rudrakšų mala





Užsakyti:
Talpa:Kaina:Kiekis:
5 mm skersmens12.00 Eur
6 mm skersmens12.00 Eur
10 mm skersmens16.00 Eur


Sanskrito žodžio mantra šaknis man siejama su žodžiu mana – “galvoti, protas”, o antroji šaknis tra reiškia “saugoti” arba “išlaisvinti”.
Taigi, mantra – yra tai, kas išvaduoja sąmonę nuo nemokšiškumo, aptemimo bei blogų priklausomybių. Šventame indiškame rašte Pingala mantroje sakoma:
“Ji vadinama mantra, nes atveria visišką Visatos pažinimą, išvaduoja nuo išniekinimo bei atneša savirealizacijos sėkmę.”

Mantrų terapija, arba mantra čikitsa, plačiai naudojama visose ajurvedos bei Tibeto medicinos srityse. Mantros yra nuostabi aukščiausios realybės
dovana visiems žmonėms. Kiekvienas, nepriklausomai nuo amžiaus, lyties, tautybės, religijos, gali naudoti gyvą, mantrose sukoncentruotą energiją.
Kaip saulė ir oras dovanoja gyvybę visiems gyviems padarams, taip ir mantra gali išvaduoti iš dvasinio alkio kiekvieną žmogų.

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.