Pirkimas

Jei norite įsigyti prekių kviečiame apsilankyti mūsų parduotuvėje Kaune, kur gausite išsamią informaciją apie kiekvieną jus sudominusią prekę. Taip pat galite prekes pirkti internetu. Tereikia pasirinkti norimą kiekį prie prekės aprašymo ir užsakyti. Puslapio dešinėje visuomet matysite bendrą prekių sumą ir galėsite išsiųsti užsakymą. Mes su jumis susisieksime el.paštu ar telefonu, patvirtinsime ar patikslinsime užsakymo sumą ir suderinsime pristatymą. Gavę mokėjimą išsiųsime prekes.

Pristatymas

Pristatymo kaina visoje Lietuvoje 3 EUR. Jei pirkinio suma viršija 58 EUR - pristatymas nemokamas.

Prekės atvežamos tik darbo dienomis (savaitgaliais ir švenčių dienomis nepristatomos). Prekės siunčiamos per siuntų tarnybą, pristatomos per 1 -3 darbo dienas.

Jei apmokėjimas arba jo patvirtinimas bus gautas iki 14 val. užsakymą išsiųsime tą pačią dieną ir jūs siuntą gausite jau kitą darbo dieną. Jei apmokėjimą gausime vėliau prekės bus išsiųstos sekančią darbo dieną.

Prašome įsitikinti, kad siuntos pristatymo dieną nurodytu užsakyme adresu bus asmuo galintis pasirašyti už siuntos gavimą

 

Taip pat galite pasinaudoti galimybe atsiimti prekes siuntų terminale jums patogiu laiku. Tokiu atveju adreso laukelyje įrašykite miestą ir žodį "Terminalas"  (jei žinote, galite įrašyti ir pageidaująmą LPexpres terminalą), o mes su jumis susisieksime. 

Keičiant pristatymo adresą gavėjo pageidavimu po to, kai siunta įteikta kurjeriui, bus imamas papildomas 3 eur pristatymo mokestis. 

Pristatymas nurodytomis valandomis įmanomas tik iš anksto sutarus ir už papildomą mokestį, kuris bus paskaičiuotas tik žinant visas siuntimo detales. 

Gavėjui atsisakius priimti siuntą iš kurjerio ar nepavykus pristatyti dėl gavėjo kaltės - siuntos pristatymo mokestis nebus grąžinamas. 

 

Grąžinimas

Jei prekė jums nepatiko ar netiko, galite grąžinti ją per 14 dienų ir mes grąžinsime pinigus už prekę. Pristatymo/siuntimo išlaidos nebus grąžinamos. 

Jeigu gavote sugadintą ar nekokybišką prekę, susisiekite su mumis el.paštu ar telefonu ir mes nekokybišką prekę pakeisime. 

 

 

Apmokėjimas

Prekės siunčiamos tik gavus išankstinį apmokėjimą. Apmokėjimo lauksime tik po to kai patvirtinsime jūsų užsakymą. Mokėjimą galite įvykdyti naudodamiesi savo internetinės bankininkystės sistema arba bet kuriame "Swedbank" banko padalinyje. 

Mokėjimo paskirties laukelyje galite nurodyti "Už prekes" - jūsų užsakymas bus atrenkamas pagal vardą ir pavardę. 

 

Rekvizitai

IĮ"Ajurveda visiems" 

įm.k. 302309258

a/s LT42 7300 0101 1447 0358

bankas "Swedbank"

 

Jūsų duomenys

Jūsų užsakymo įvykdymui būtinai reikalingas kontaktinis vardas, miestas, adresas ir telefono numeris, kad kurjeris galėtų susisiekti. 

Jūsų duomenys bus naudojami tik prekių pristatymo tikslu ir nebus kaupiami ir/ar perduoti trečiosiosms šalims. 

Jūsų krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Kontaktai

Kaunas, Kęstučio 44
Tel.: 221303, 865998012
El.paštas: kaunas@ajurvedavisiems.lt
Darbo laikas:
I - 11-19
II - 11-19
III - 11-19
IV - 11-19
V - 11-19
VI - 11-16
VII - nedirbame
 

Duomenų apsaugos politika

Mes vertiname savo klientų saugumą, tad užsakymui įvykdyti reikalingi duomenys niekada nebus perduoti tretiesiems asmenims, nesusijusiems su užsakymo įvykdymu. 

Paspausdami mygtuką "Siųsti užsakymą" Jūs sutinkate, kad jūsų pateikti duomenys bus naudojami tik užsakymo įvykdymo tikslu. Jūsų telefono numeris, pristatytmo adresas ir kontaktinis vardas bus pateiktas pristatymo kompanijai ir naudojamas tik siuntos pristatymo ir įteikimo tikslu. 

Jokie naujienlaiškiai ar informacija be atskiro Jūsų sutikimo nebus siunčiama.